Krisehjælp

TandlægeTryghed har indgået et samarbejde om krisehjælp med henholdsvis Erhvervspsykologisk Rådgivning v/erhvervspsykolog Majken Blom Søefeldt og Halsnæs Alkoholambulatorium. Samarbejdet er indgået for at sikre hurtig, professionel hjælp til medlemmerne i de tilfælde, hvor behovet opstår.

 

 

Hvem kan benytte Krisehjælpen?

Krisehjælpen kan benyttes af tandlæger, både privatpraktiserende (klinikejere og ansatte) og offentligt ansatte. Det er en forudsætning, at man er medlem af Tandlægeforeningen.

Samarbejdet er indgået for at sikre hurtig, professionel hjælp til medlemmerne i de tilfælde, hvor behovet opstår. Medlemmer af Tandlægeforeningen kan modtage hjælp fra psykolog i op til 8 timer. Ved gentagen behov for hjælp skal der dog gå 2 år mellem sidste konsultation i et forløb til nyt forløb kan startes.

Krisehjælpen består af 2 områder

Erhvervspsykologisk Rådgivning v/Majken Blom Søefeldt, som tager sig af krisehjælpssager, kriser af både privat og arbejdsmæssig karakter

og

Halsnæs Alkoholambulatorium, som tager sig af sager med alkoholafhængighed.

Erhvervspsykologisk Rådgiving har et landsdækkende net på mere end 110 psykologer.  Halsnæs Alkoholambulatorium er beliggende i Nordsjælland men har mulighed for telefonisk at rådgive tandlæger i hele landet og ved behov mødes med tandlægerne i deres nærområde.                                                                                

I tilfælde af sager, hvor der kan være tvivl om der er tale om afhængighed eller eventuelt stress eller depression, vil Erhvervspsykologisk Rådgivning og Halsnæs Alkoholambulatorium henvise til hinanden og i det hele taget være behjælpelig på alle måder for at løse problemerne for medlemmer af Tandlægeforeningen.