#
 
 

Tryg tilbyder gratis eProtect / IT-kriminalitetsforsikring til klinikker med under 20 ansatte

11.05.2020

 

Gratis eProtectforsikring – begrænset dækningsperiode 

De cyberkriminelle udnytter COVID-19 situationen i Danmark. For at understrege hvor væsentligt dette område er, tilbyder Tryg deres eProtect/IT-kriminalitetsforsikring gratis til alle klinikker med under 20 ansatte, som ikke har en sådan forsikring i forvejen. Forsikringen dækker i en begrænset periode og udløber automatisk den 15. juli 2020.

  • Forsikringen dækker 1 mio. kr.

  • Forsikringen begrænser skaden af de hacker- og virusangreb, der lykkes. Du får 24/7 adgang til et professionelt it-netværk, der hjælper med at stoppe angrebet, så det ikke spreder sig til andre virksomheder fx gennem leverandører eller samarbejdspartnere.
     
  • Forsikringen hjælper hurtigt din virksomhed tilbage til driften ved at stoppe angrebet, genetablere data og dække driftstab for den enkelte ramte virksomhed.

  • Forsikringen giver også assistance til at begrænse de økonomiske skader efter tyveri eller misbrug af din virksomheds identitet.

  • Dækker indtil 15. juli 2020 uden omkostninger og udløber automatisk 15. juli 2020.


Få et bedre tilbud og vær godt sikret - også i fremtiden

Du kan i stedet for kun at få en midlertidig dækning, vælge at tegne Trygs eProtectforsikring gennem Tandlæge Tryghed. Udover ovennævnte dækning indeholder den også en Netbanktyveriforsikring. Vælger du dette tilbud, får du eProtectforsikringen uden omkostninger helt frem til 31.12.2020, hvorefter forsikringen fortsætter på normale vilkår og vil blive opkrævet automatisk pr. 1. januar 2021.
Dette tilbud gælder for alle klinikker uanset antal ansatte.

Netbanktyveriforsikringen er dog ikke uden omkostninger frem til 31.12.2020. Præmien for denne dækning vil derfor blive opkrævet forholdsmæssigt fra tegningsdato til 31.12.2020 – med udgangspunkt i en årlig præmie på 562 kr.


Her kan du tegne forsikringen

Du kan let tegne den forsikring, du ønsker her. 


Har du spørgsmål

Har du spørgsmål til eProtectforsikringen, er du velkommen til at ringe til TandlægeTryghed på 39 46 00 80, tast 1 eller sende en mail til web@tdlt.dk.


Klik her for at gå tilbage til forrige side