Tandlægernes sikkerhedsnet forbliver intakt

23.03.2018

Tandlægernes sikkerhedsnet forbliver intakt

Resultatet af den vejledende urafstemning om Erhvervsudygtighedsforsikringen blev et ”ja” til obligatoriet. Og det glæder Tryghedsordningernes bestyrelse, at tandlægerne også i fremtiden vil have en relevant og solidarisk erhvervsudygtighedsforsikring med faginvaliditetsdækning.

Der var en flot stemmeprocent på 59 og heraf var der hele 67% som ønskede at bevare den obligatoriske erhvervsudygtighedsforsikring. Det er meget positivt, at så mange har deltaget i afstemningen og dette bekræfter, at Erhvervsudygtighedsforsikringen er et vigtigt emne og har stor betydning for tandlægernes økonomiske sikkerhed.

Når 2 ud af 3 ønsker at bevare obligatoriet, viser det samtidig, at mange tandlæger er enige i, at kun en solidarisk ordning kan sikre, at alle tandlæger får den bedste dækning under de bedst mulige vilkår - og til en fair pris.

Tryghedsordningerne vil nu gå i udbud med Erhvervsudygtighedsforsikringen, for at sikre at betingelserne og prisen bliver de bedst mulige på markedet. Denne proces vil blive igangsat efter en grundig dialog med en af HB nedsat arbejdsgruppe, for at sikre at bredest mulige behov blandt tandlægerne kommer i betragtning, når udbudsbetingelserne skal fastlægges.

Læs mere om Erhvervsudygtighedsforsikringen


Klik her for at gå tilbage til forrige side