Ny rabataftale på Privatforsikringer

08.07.2021

Fra den 1. juli 2021 vil tandlæger, der har tegnet privatforsikringer i Tryg via TandlægeTryghed, være omfattet af en ny rabataftale.

Rabataftalen betyder, at alle tandlæger, der i husstanden har 4 eller flere forsikringer i Tryg gennem TandlægeTryghed, vil kunne opnå yderligere 10% rabat på Indbo- Ulykkes-, Rejse-, Hus-, Fritidshus- og Bilforsikringerne. For at opnå rabatten skal den ene af de 4 forsikringer være en Indboforsikring.

TandlægeTryghed har i forvejen indgået en fordelagtig aftale med Tryg gruppeforsikring, om privatforsikringer til tandlæger. Med yderligere 10 % rabat på en række af de væsentlige forsikringer, vil vi kunne tilbyde endnu mere konkurrencedygtige priser.

Hvad skal jeg gøre for at få rabatten?

Hvis du allerede har 4 forsikringer
Hvis du har 4 eller flere af husstandens forsikringer i Tryg gennem TandlægeTryghed, vil vi sørge for, at alle forsikringerne automatisk bliver tilknyttet den nye aftale, så du får de 10% rabat fra den 1. juli 2021 – uanset hvornår overflytningen til rabataftalen rent faktisk gennemføres.

Hvis du ikke har andre ændringer til husstandens forsikringer, skal du derfor ikke foretage dig yderligere.

Har du ændringer til husstandens forsikringer, fx ændret kørselsbehov, vil vi bede dig om at kontakte os eller give os besked, hvis du selv foretager ændringen på ”Minside” hos Tryg. Så kan vi sørge for at rabatten effektueres med det samme for ændringerne.

Hvornår har alle forsikringer fået rabatten?
Arbejdet med at flytte samtlige forsikringer til den nye rabataftale vil starte fra medio juli, når Trygs systemer er sat op til det, og i løbet af efteråret 2021 forventer vi, at alle forsikringer er flyttet til den rabatudløsende aftale. Alle vil dog få de 10% rabat fra den 1. juli 2021 – uanset hvornår overflytningen til rabataftalen rent faktisk gennemføres.

Har du færre end 4 forsikringer
Har du ingen eller færre end 4 forsikringer i Tryg gennem TandlægeTryghed, er du meget velkommen til at kontakte os for en gennemgang af dit forsikringsbehov og dine muligheder for at få del i den yderligere rabat på 10%.

Du kan se alle vores privatforsikringer her

Kontakt os
Du kan kontakte os på Tlf.: 39 46 00 80, tast 1 – eller sende en mail på tandlaegerne@tryg.dk.

 

 

 


Klik her for at gå tilbage til forrige side