Intens aften om den nye Støttefond og ”Holdbare tandlæger”

08.09.2022

Der var helt stille, da Lars Nielsen fortalte sig egen personlige historie og alle signalerne ved Stress.

De fremmødte tandlæger så ud til at kunne genkende mange af de forhold, Lars fortalte om – enten hos sig selv eller hos en kollega.

Stresscoaching er et af de mange nye tilbud, som den nye Støttefond tilbyder og vil helt sikkert blive et tilbud, som tandlægerne vil kunne have glæde af. TandlægeTryghed er derfor glade for også at have dette gratis tilbud til medlemmerne.

Støttefonden vil bl.a. også kunne hjælpe med Psykologydelser og økonomisk støtte.

Euro Accident, der er vores nye leverandør af Tab af erhvervsevne-forsikringen, forklarede til de interesserede tilhører om deres koncept ”Holdbare tandlæger”. De gav et eksempel på en tandlæge,

som havde undgået at blive fuldstændig uarbejdsdygtig takket være en hurtig indsats med undersøgelse og behandling, så alle de fremmødte kunne se formålet med at få lavet et trivselstjek hos Euro Accident.
Alle medlemmer at Tandlægeforeningen er velkomne til at få foretaget et trivselstjek – skriv bare til ”holdbaretandlaeger@euroaccident.com” - så er du måske den næste, der undgår længerevarende sygdom og arbejdsudygtighed.

Niels Bruun, formand for TandlægeTryghed indledte og afrundede aftenen med et overblik over de mange gratis tilbud og muligheder for tandlæger, som TandlægeTryghed tilbyder.

Det er TandlægeTrygheds ønske at være med til at give alle tandlægerne en ekstra værdi af fællesskabet i Tandlægeforeningen.

Læs mere om Støttefonden og alle mulighederne for at få hurtig og gratis hjælp i en lang række situationer her


Klik her for at gå tilbage til forrige side