Indberetning til dagpengeordningen for 2018

11.01.2019

Indberetning til dagpengeordningen for 2018

Vi skriver nu "2019" og det er derfor tid til at fremsende skema for tandlægeomsætningen i 2018 til TandlægeTrygheds dagpengeordning.

Ønsker du som klinikejer at være med i dagpengeordningen, skal du udfylde skema for tandlægeomsætningen i 2018 og fremsende det til TandlægeTryghed enten pr. post eller elektronisk til dagpenge@tryghedsordningerne.dk. (Denne mailadresse er desværre ikke en ”sikker mail”).

Hvordan skal skemaet udfyldes?

Det er vigtigt, at alle tandlæger, der arbejder under det oplyste CVR-nummer oplyses i skemaet og at det også oplyses, hvilke tandlæger, der er klinikejere.

Hvis der er flere CVR-numre at vælge imellem, så er det helt op til klinikejerne, hvilket CVR-nummer man ønsker opkrævning og indbetaling til dagpengeordningen foretaget i. Såfremt der skal udbetales dagpenge, vil udbetalingen altid ske til samme CVR-nummer, som indbetalingen er registreret i.

Hvornår og hvor meget opkræver vi?

Når vi har modtaget skemaet, vil vi i løbet af et par uger fremsende en opkrævning for 1. kvartal 2019.

Præmien for 2019 er 0,5% af tandlægeomsætningen for 2018 og den vil blive opkrævet med ¼ pr. kvartal. Vi anbefaler, at tilmelde betalingerne til dagpengeordningen til Betalingsservice - ud fra de angivne oplysninger på opkrævningen.

Læs mere om opkrævningsregler her.


Klik her for at gå tilbage til forrige side