#
 
 

PTO vil ikke dementere påstande om TandlægeTryghed

31.08.2022

I september måned 2021 bragte Klinikejernes Magasin en artikel, hvor læserne blev præsenteret for en række misinformerende og urigtige påstande om TandlægeTrygheds ydelser. PTO har ikke ønsket at trække disse påstande tilbage. Derfor går TandlægeTryghed nu rettens vej for at få standset og dementeret PTOs bevidste misinformation.

Eneste udvej

Misinformationerne om TandlægeTryghed er blevet fremført både i PTOs blad, Klinikejernes Magasin, og på PTOs hjemmeside. Det skader og underminerer TandlægeTrygheds arbejde med at tilbyde tandlægerne relevante og konkurrencedygtige forsikringer. Derfor ønsker TandlægeTryghed at få stoppet PTOs misinformerende omtale.

Fair konkurrence er godt

TandlægeTryghed går ind for fair konkurrence, men ønsker, at det foregår indenfor de rammer, som lovgiverne og Finanstilsynet har fastsat for hele forsikringsbranchen. ”Når PTO ikke vil dementere de urigtige og miskrediterende udsagn, ser vi desværre ingen anden udvej end at få en domstolsafgørelse”, fortæller Niels Bruun, der er bestyrelsesformand hos TandlægeTryghed.

Retssag til november

Det er TandlægeTrygheds forhåbning og forventning, at den kommende retssag vil stoppe den strøm af urigtige oplysninger, der er blevet distribueret på PTOs hjemmeside og i Klinikejernes Magasin om TandlægeTryghed.

Retssagen mellem TandlægeTryghed og PTO er nu berammet til begyndelsen af november i år. 


Klik her for at gå tilbage til forrige side