Tab af erhvervsevne-forsikring

Tab af erhvervsevne-forsikringen sikrer dig økonomisk, hvis du bliver erhvervsudygtig som følge af længerevarende sygdom. Forsikringen giver dig et økonomisk fundament, at basere din tilværelse på. Tab af erhvervsevne-forsikringen administreres af Euro Accident.

Hvad dækker Tab af erhvervsevne-forsikringen?

Tab af erhvervsevne-forsikringen er obligatorisk for medlemmer af Tandlægeforeningen, der er under 60 år og arbejder mindst 15 timer om ugen i privat praksis i Danmark. Det obligatoriske grundmodul er på 300.000 kr. om året. Tab af erhvervsevne-forsikringen giver dig en årlig udbetaling af den valgte forsikringssum, hvis du bliver erhvervsudygtig og er berettiget til erstatning jf. betingelserne.  Udover det obligatoriske grundmodul kan du frivilligt tegne op til 7 tillægsmoduler á 100.000 kr. pr. modul. Du kan maksimalt tegne en samlet dækning på 1.000.000. kr. årligt.

Her kan du se en lille informationsvideo om Tandlægernes Tab af erhvervsevne-forsikring som TandlægeTryghed har fået produceret.Se filmen herHvad koster forsikringen?

Præmien på Tab af erhvervsevne-forsikringen afhænger af dit valg af dækning og din alder. For yderligere oplysninger kan du kontakte TandlægeTryghed på tlf. 39 46 00 80, tast 1 eller skiv til web@tdlt.dk. Du kan også bestille et tilbud online tilbudsformular. I det fremsendte tilbud vil priserne fremgå. 

Hvordan tegner jeg forsikringen?

Du skal udfylde og underskrive (med Nem-ID) en digitale begæring ved etablering af Tab af erhvervsevne-forsikringen der indeholder en personlig helbredserklæring, hvis du ønsker Tab af erhvervsevne-forsikringens grundmodul. Ønsker du at etablere tillægsmoduler, vil du efterfølgende på en mail fra Euro Accident modtage relevante helbredspapirer til udfyldelse.

Hvis du forhøjer din dækning på en eksisterende forsikring, skal du også udfylde en helbredserklæring, der går 2 år tilbage.

Mere om tegning eller ændring af Tab af erhvervsevne-forsikringen

Afkaldserklæring 

Forsikringens grundmodul kan nedsættes til 150.000 kr. ved afgivelse af en Afkaldserklæring. Afkaldserklæringen kan rekvireres ved at kontakte TandlægeTryghed på 39 46 00 80 – tast 1 eller på web@tdlt.dk. TandlægeTryghed kan ikke anbefale en nedsættelse af forsikringsdækningen.

Fandt du det du søgte?

Hvis ikke, kan du måske finde svaret under FAQ, hvor der er svar på de spørgsmål, der oftest bliver stillet omkring Tab af erhvervsevne-forsikringen.

Kontakt TandlægeTryghed

Er du i tvivl om du skal etablere forsikringen eller mangler du svar på dine spørgsmål?
Kontakt TandlægeTryghed på tlf. 39 46 00 80 - tast 1 eller send en mail med dit spørgsmål til web@tdlt.dk.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.

TandlægeTryghed har aftale med Euro Accident om salg af Tab af erhvervsevne-forsikringer til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed administrationsbidrag fra Euro Accident.

 
 
 
Kontakt & Bestil
39 46 00 80
 
 
 
Ring mig op
Send os dine oplysninger - så ringer vi til dig

ringmigop

Ring mig op