Sygeforsikring Erhverv

Med en Sygeforsikring Erhverv kan du som klinikejer dække hovedparten af dine lønudgifter ved sygdom og ulykke, og kan dermed være med til at sikre din klinik. Du kan forsikre dig selv som klinikejer, men du kan også forsikre en eller flere nøglepersoner i din virksomhed – også de medarbejdere, som ikke er tandlæger. Et vigtigt sikkerhedsnet under din klinik.

Hvem kan tegne Sygeforsikring Erhverv?

Som klinikejer kan du tegne forsikringen til dig selv og til dine ansatte. Er du ansat tandlæge, som ikke får løn under sygdom, kan du også tegne forsikringen. Det kræver dog, at du har eller opretter et CVR-nr.

Hvad dækker Sygeforsikring Erhverv?

Du kan få dækket dine medarbejderes lønudgifter fratrukket de offentlige sygedagpenge, hvis de bliver syge eller kommer til skade. Som indehaver eller ansat tandlæge uden løn under sygdom, kan du få dækket op til 100.000 kr. om måneden af din egen indkomst, hvis du selv bliver syg eller kommer til skade.
Mere om dækningerne på Sygeforsikring Erhverv

Hvad koster forsikringen?

Præmien afhænger af dit valg af dækning og antal forsikrede.
Forsikringen betales helårligt.
Mere om prisen på forsikringen

Hvordan tegner jeg forsikringen?

Det er nemt og hurtigt at blive forsikret. Der kræves nemlig ingen helbredsoplysninger for dig eller dine medarbejdere for at oprette forsikringen.
Du kan bestille forsikringen online her. Aldersbegrænsning for tegning af forsikringen er 60 år.
Mere om hvordan du tegner/ændrer forsikringen.

Download faktaark m.m.

Kontakt TandlægeTryghed

Er du i tvivl om du skal tegne forsikringen eller mangler du svar på dine spørgsmål?
Kontakt TandlægeTryghed på tlf. 39 46 00 80 eller send en mail med dit spørgsmål til web@tdlt.dk.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet. TandlægeTryghed har aftale med Købstædernes Forsikring om salg af Sygeforsikring - Erhverv til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed administrationsbidrag fra Købstædernes Forsikring.

 
 
 
Kontakt & Bestil
39 46 00 80
 
 
 
Ring mig op
Send os dine oplysninger - så ringer vi til dig

ringmigop

Ring mig op