Sygedriftstabsforsikring

Med en Sygedriftstabsforsikring sikrer du klinikken mod tab af omsætning, hvis en forsikret tandlæge eller tandplejer ikke kan arbejde pga. sygdom eller ulykke.

Hvad dækker Sygedriftstabsforsikringen?

Hvis en eller flere af de forsikrede tandlæger eller tandplejere bliver helt eller delvist erhvervsudygtige som følge af en sygdom eller et ulykkestilfælde, risikerer klinikken at miste omsætning. Sygedriftstabsforsikringen erstatter klinikkens udgifter og sikrer en økonomisk stabil situation for klinikken.
Mere om dækningerne på Sygedriftstabsforsikringen.

Hvad koster forsikringen?

Præmien på Sygedriftstabsforsikringen afhænger af omsætningen på klinikken, antal forsikrede (rabat ved flere forsikrede tandlæger), om du vælger at sikre 100 % eller 50 % af virksomhedens samlede omsætning, med fradrag af teknik- og materialeudgifter. Præmien afhænger også af, om du er med i TandlægeTrygheds dagpengeordning. Der er højrere præmie for tandlæger, der ikke er tilmeldt TandlægeTrygheds dagpenge, da Codan erstatningsudgift stiger betydeligt for tandlæger, der ikke har ret til disse dagpenge. Læs mere om prisen på Sygedriftstabsforsikringen eller bestil et tilbud.

Hvordan tegner jeg forsikringen?

Ønsker du at tegne en Sygedriftstabsforsikring til din klinik, skal du udfylde en begæring for de tandlæger, du ønsker at forsikre og en særskilt begæring, hvis du ønsker at forsikre tandplejere, da de skal forsikres på egen police. Tandlæger og tandplejere der skal forsikres, skal afgive en helbredserklæring og en helbredsattest. Læs mere om hvordan du kan tegne forsikringen eller bestil et tilbud. Aldersbegrænsningen for tegning af sygedriftstabsforsikringen er 60 år. 

Har du allerede en Sygedriftstabsforsikring og ønsker du at ændre dækning eller forsikrede på policen, kan du læse mere om hvordan du gør under tegn / ændre forsikring.

Download faktaark m.m.

Lad os betjene din Sygedriftstabsforsikring

Hvis du ikke har tegnet din Sygedriftstabsforsikring gennem os, kan vi desværre ikke betjene dig ved spørgsmål omkring forsikringen. Ønsker du fremtidig betjening af din Sygedriftstabsforsikring hos TandlægeTryghed, skal du udfylde blanketten her og sende den til Codan:

Fandt du det du søgte?

Hvis ikke, kan du måske finde svaret under FAQ – hvor der er svar på de spørgsmål, der oftest bliver stillet omkring Sygedriftstabsforsikringen.

Kontakt TandlægeTryghed

Er du i tvivl om du skal tegne forsikringen eller mangler du svar på dine spørgsmål?
Kontakt TandlægeTryghed på tlf. 39 46 00 80 eller send en mail med dit spørgsmål til web@tdlt.dk.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.

Tryghedsordningerne har aftale med Codan om salg af Sygedriftstabsforsikringer til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed administrationsbidrag fra Codan.

 
 
 
Kontakt & Bestil
39 46 00 80
 
 
 
Ring mig op
Send os dine oplysninger - så ringer vi til dig

ringmigop

Ring mig op