Sundhedsforsikring

Med en Sundhedsforsikring sikrer du hurtig adgang til undersøgelse og behandling, hvis du eller dine ansatte bliver syge eller kommer ud for en ulykke. På den måde er forsikringen med til at reducere antal sygedage på klinikken.

Sundhedsforsikringen tilbydes i samarbejde med Dansk Sundhedssikring.

Hvad dækker forsikringen?

Sundhedsforsikringen sikrer adgang og dækker udgifter til bl.a. forundersøgelser, operationer og genoptræning i forbindelse med en forsikret persons sygdom eller tilskadekomst. Herudover dækker Sundhedsforsikringen også behandling hos psykolog, fysioterapeut, kiropraktor, akupunktør, zoneterapeut og diætist.

Mere om dækninger på Sundhedsforsikringen.


Hvad koster forsikringen?

Du kan tegne Sundhedsforsikringen som en klinikordning eller som en individuel ordning for praktiserende tandlæger. Du har mulighed for at medforsikre din ægtefælle/samlever og børn fra 0-27 år.

Er du ikke længere praktiserende tandlæge, kan du få sundhedsforsikringen som en privatordning.
Mere om præmien på Sundhedsforsikringen.

Hvordan tegner jeg forsikringen?

Hvis du vil have et tilbud på en Sundhedsforsikring til dig selv eller din klinik, kan du udfylde en online tilbudsformular eller kontakte TandlægeTryghed på tlf. 39 46 00 80.

Ønsker du at få forsikringen med det samme? - se hvordan du gør.

Vil du tilmelde eller afmelde forsikrede på en allerede oprettet Sundhedsforsikring, kan du få information om hvordan du gør under Til- og afmelding.

Overførsel af anciennitet

Anciennitet fra tidligere sundhedsforsikring kan overføres ved ubrudt overgang til ny sundhedsforsikring. Husk at tidligere sundhedsforsikring skal opsiges pr. samme dato, som ny sundhedsforsikring oprettes i Dansk Sundhedsforsikring. Ved overførsel af anciennitet ophæves de 6 mdr. karens.
Mere om tegning af sundhedsforsikringen

Informationsvideo om DSS

Se informationsvideoen her

 

 

Download begæringer 

 

Begæringer

  Produktinformation

  Om TandlægeTryghed

  TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.

  TandlægeTryghed har aftale med Dansk Sundhedssikring om salg af Sundhedsforsikringer til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed administrationsbidrag fra Dansk Sundhedssikring.

   
   
   
  Kontakt & Bestil
  39 46 00 80
   
   
   
  Ring mig op
  Send os dine oplysninger - så ringer vi til dig

  ringmigop

  Ring mig op