Løsøreforsikring

Ny forbedret forsikring til klinikken

TandlægeTryghed har i foråret 2023 gennemført et udbud af klinikforsikringen for at sikre, at vi fortsat kan tilbyde tandlægerne en af markedets bedste og billigste forsikringer. Gjensidige Forsikring vandt udbuddet, da de med deres Løsøreforsikring kan tilbyde tandlægerne de bedste betingelser.

Forsikringen skifter derfor navn fra Klinikforsikring til Løsøreforsikring.

Ønsker du at tegne den nye Løsøreforsikring hos Gjensidige, kan du gøre det her.

Hvis du allerede har Codans Klinikforsikring gennem TandlægeTryghed, er det ikke et krav, at du overflytter den til Løsøreforsikringen hos Gjensidige. Ønsker du en lavere præmie og at være bedst muligt dækket i tilfælde af en skade, er de 2 minutter det tager at kontakte TandlægeTryghed på 39 46 00 80, tast 1 en rigtig god investering. 

Hvad dækker Løsøreforsikringen?

Løsøreforsikringen er en skadesforsikring, som dækker inventar og udstyr på tandlægeklinikken. Når du tegner en Løsøreforsikring forsikrer du dit udstyr og inventar mod skader som skyldes fx brand, vandskade eller tyveri.

Mister din klinik omsætning, som følge af en dækningsberettiget skade på Løsøreforsikringen, er du også sikret mod driftstab.

Hvad koster forsikringen?

Præmien på Løsøreforsikringen beregnes ud fra antallet af units på din klinik.

Ønsker du oplysninger om de gældende priser på Løsøreforsikringen, skal du kontakte TandlægeTryghed på tlf. 3946 0080 eller på web@tdlt.dk

Eller bestille et tilbud her

Præmien til Løsøreforsikringen er en fradragsberettiget klinikomkostning.

Hvordan tegner jeg en Løsøreforsikring?

Hvis du er klinikejer og har besluttet dig for, at du vil tegne en Løsøreforsikring gennem TandlægeTryghed, kan du få hjælp til at tegne forsikringen her.

Har du allerede en Løsøreforsikring, men har behov for at ændre på din forsikring, kan du få hjælp til hvordan du skal gøre her.

     

Produktinformation 

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.

TandlægeTryghed har aftale med Gjensidige Forsikring om salg af forsikring til klinikker til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed administrationsbidrag fra Gjensidige Forsikring.

 
 
 
Kontakt & Bestil
39 46 00 80
Download

Download relevant materiale

 
 
 
Ring mig op
Send os dine oplysninger - så ringer vi til dig

ringmigop

Ring mig op