#
 
 

Kriminalitetsforsikring

Økonomisk kriminalitet mod virksomheder er stærkt stigende i Danmark og på verdensplan – og desværre er det ofte medarbejdere, der begår kriminalitet mod den virksomhed de er ansat i. Kriminalitetsforsikringen beskytter din virksomhed, hvis ansatte eller andre personer udefra udøver økonomisk kriminalitet eller IT-kriminalitet mod virksomheden.

Hvad dækker Kriminalitetsforsikringen?

Kriminalitetsforsikringen dækker fx tyveri, hærværk, mandatsvig eller bedrageri begået af ansatte over for virksomheden eller over for virksomhedens kunder. Forsikringen dækker bl.a. også tab, der skyldes strafbar manipulation af data, programmer eller rutiner i virksomhedens computersystemer.
Mere om dækning på Kriminalitetsforsikringen.

Hvad koster forsikringen?

Præmien på Kriminalitetsforsikringen afhænger bl.a. af dit valg af dækning, antal medarbejdere i virksomheden og antallet af klinikker, der skal være omfattet af forsikringen. Ønsker du at få tilsendt et tilbud på en Kriminalitetsforsikring til din virksomhed, kan du udfylde en online tilbudsformular eller kontakte TandlægeTryghed på tlf.: 39 46 00 80.
Mere om præmien på Kriminalitetsforsikringen.

Hvordan tegner jeg forsikringen?

Vil du tegne en Kriminalitetsforsikring til din virksomhed med det samme eller har du ændringer til en eksisterende Kriminalitetsforsikring, skal du kontakte TandlægeTryghed på tlf.: 39 46 00 80 eller sende os en mail på web@tdlt.dk. Mere om tegning eller ændring af Kriminalitetsforsikringen

Download Faktaark, betingelser m.m.

Fandt du det du søgte?

Hvis ikke, kan du måske finde svaret under FAQ – hvor der er svar på de spørgsmål, der oftest bliver stillet omkring Kriminalitetsforsikringen.

Kontakt TandlægeTryghed

Er du i tvivl om du skal tegne forsikringen eller mangler du svar på dine spørgsmål?
Kontakt TandlægeTryghed på tlf. 39 46 00 80 eller send en mail med dit spørgsmål til web@tdlt.dk.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.

TandlægeTryghed har aftale med Codan om salg af Kriminalitetsforsikringer til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed administrationsbidrag fra Codan.

 
 
 
Kontakt og Bestil
39 46 00 80
 
 
 
Ring mig op
Send os dine oplysninger - så ringer vi til dig

ringmigop

Ring mig op