#
 
 

Klinikforsikring

Når du tegner en Klinikforsikring til din tandlægeklinik, får du en forsikring, der omfatter alt dit klinikudstyr og inventar, hvis klinikken skulle blive udsat for fx brand, vandskade eller tyveri.

Hvad dækker Klinikforsikringen?

Klinikforsikringen dækker klinikkens inventar og udstyr, hvis det fx bliver ødelagt ved brand, vandskade, tyveri eller indbrud. Mister din klinik omsætning, som følge af en dækningsberettiget skade på Klinikforsikringen, er du også sikret mod driftstab.
Mere om dækningerne på Klinikforsikringen

Hvad koster Klinikforsikringen?

Præmien på Klinikforsikringen beregnes ud fra antallet af Units på din klinik. Mere end halvdelen af alle tandlægeklinikker i Danmark er med i ordningen, og den store tilslutning giver en yderst fordelagtig præmie, som du ikke kan opnå alene.
Bestil et tilbud på Klinikforsikringen eller læs mere om prisen på forsikringen.

Hvordan tegner jeg en Klinikforsikring?

Er du klinikejer og har du allerede besluttet dig for, at du vil tegne en Klinikforsikring gennem TandlægeTryghed? Her kan du få hjælp til at tegne forsikringen.
Har du allerede en Klinikforsikring, men har behov for at ændre på din forsikring, kan du få hjælp til hvordan du skal gøre her.

Download faktaark, betingelser m.m.

Fandt du det du søgte?

Hvis ikke, kan du måske finde svaret under FAQ – hvor der er svar på de spørgsmål, der oftest bliver stillet omkring Klinikforsikringen.

Kontakt TandlægeTryghed

Er du i tvivl om du skal tegne forsikringen eller mangler du svar på dine spørgsmål?
Kontakt TandlægeTryghed på tlf. 39 46 00 80 eller send en mail med dit spørgsmål til web@tdlt.dk.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.

TandlægeTryghed har aftale med Codan om salg af Klinikforsikringer til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed administrationsbidrag fra Codan.

 
 
 
Kontakt & Bestil
39 46 00 80
 
 
 
Ring mig op
Send os dine oplysninger - så ringer vi til dig

ringmigop

Ring mig op