Erhvervsudygtighedsforsikring

Erhvervsudygtighedsforsikringen sikrer dig økonomisk, hvis du bliver erhvervsudygtig som følge af længerevarende sygdom. Forsikringen giver dig et økonomisk fundament, at basere din tilværelse på. Erhvervsudygtighedsforsikringen administreres af Danica Pension.

Hvad dækker Erhvervsudygtighedsforsikringen?

Erhvervsudygtighedsforsikringen er obligatorisk for medlemmer af Tandlægeforeningen, der er under 60 år og arbejder mindst 15 timer om ugen i privat praksis i Danmark. Det obligatoriske grundmodul er på 300.000 kr. om året. Erhvervsudygtighedsforsikringen giver dig en årlig udbetaling af den valgte forsikringssum, hvis du bliver erhvervsudygtig og er berettiget til erstatning jf. betingelserne.  Udover det obligatoriske grundmodul kan du frivilligt tegne op til 7 tillægsmoduler á 100.000 kr. pr. modul. Du kan maksimalt tegne en samlet dækning på 1.000.000. kr. årligt.

Her kan du se en lille informationsvideo om Tandlægernes Erhvervsudygtigheds-forsikring, som TandlægeTryghed har fået produceret i samarbejde med Danica PensionSe filmen herHvad koster forsikringen?

Præmien på Erhvervsudygtighedsforsikringen afhænger af dit valg af dækning og din alder. Du kan bestille et tilbud på Erhvervsudygtighedsforsikringen ved at udfylde en online tilbudsformular eller kontakte TandlægeTryghed på tlf.: 39 46 00 80.

Hvordan tegner jeg forsikringen?

Hvis du vil tegne en ny Erhvervsudygtighedsforsikring, skal du udfylde og underskrive en begæring. Du kan downloade begæringen nedenfor her på siden.
Hvis du ønsker at ændre dækningen på en eksisterende forsikring, skal du udfylde og underskrive en begæring. Hvis du forhøjer din dækning på en eksisterende forsikring, skal du også udfylde en helbredserklæring.
Her kan du læse mere om hvornår Danica kræver afgivelse af helbredsoplysninger:
Mere om tegning eller ændring af Erhvervsudygtighedsforsikringen.

Download betingelser og begæring

Du kan finde dit policenummer til afkaldserklæringen via Danica`s hjemmeside.

 

 

Fandt du det du søgte?

Hvis ikke, kan du måske finde svaret under FAQ, hvor der er svar på de spørgsmål, der oftest bliver stillet omkring Erhvervsudygtighedsforsikringen.

Kontakt TandlægeTryghed

Er du i tvivl om du skal tegne forsikringen eller mangler du svar på dine spørgsmål?
Kontakt TandlægeTryghed på tlf. 39 46 00 80 eller send en mail med dit spørgsmål til web@tdlt.dk.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.

TandlægeTryghed har aftale med Danica om salg af Erhvervsudygtighedsforsikringer til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed administrationsbidrag fra Danica.

 
 
 
Kontakt & Bestil
39 46 00 80
 
 
 
Ring mig op
Send os dine oplysninger - så ringer vi til dig

ringmigop

Ring mig op