Cyberforsikring

Tryg lancerede den 20. september 2022 en ny Cyberforsikring, der er en afløser for eProtectforsikringen og indeholder nogle forbedringer. Forbedringerne betyder bl.a. længere tid mellem skift af password, mulighed for brug af egen IT-leverandør efter et Cyberangreb og tilkøb af dækningen Cybersikker.

TandlægeTryghed vil herefter tilbyde Trygs Cyberforsikring – der indeholder både Cyberdækning og Netbanktyveridækning. Netbanktyveriforsikringen kan dog stadig også købes som en enkeltstående forsikring uden samtidig cyberdækning.

Alle tandlæger, der har en eProtectforsikring gennem TandlægeTryghed vil automatisk blive overført til den nye Cyberforsikring. Tryg informerer de forsikrede direkte om ændringerne.

Det kan blive tidskrævende og dyrt for klinikken, hvis den rammes af et cyberangreb. Derfor er det vigtigt at sikre sig professionel assistance til at håndtere konsekvenserne af et cyberangreb. Cyberforsikringen sikrer din klinik i disse tilfælde, ligesom den dækker dit driftstab, tyveri fra din netbank og hjælper ved ID-tyveri.

Hvad dækker Cyberforsikringen?

Cyberforsikringen indeholder 4 dækninger:

  • Cyberdækning
  • Cyber Driftstab
  • Cyber ID-tyveri
  • Netbanktyveri

Cyberdækning: 
Cyberforsikringen giver adgang til 24/7-service fra Tryg med eksperthjælp og professionel assistance ved et cyberangreb. Det er muligt at vælge egen IT-leverandør, dog begrænses den samlede dækning til max 35.000 kr. For omkostninger, der overstiger 35.000 kr. skal Tryg kontaktes forud for dækning af yderligere udgifter.

Rimelige, nødvendige og dokumenterede omkostninger dækkes til rekonstruktion af krypterede, slettede eller beskadigede IT-systemer, netværk, software og data efter et angreb f.eks.:

Ransomware, hvor hackere krypterer data eller software og kræver løsepenge for at frigive krypteringen.

DDoS-angreb, som blokerer adgangen til virksomhedens hjemmeside.

Virus/malware, som ødelægger data og software.

Desuden dækkes omkostninger til rekonstruktion af software og data, som følge af uforudsete hændelser eller funktionsfejl, fejl ved brug, tilretning eller opsætning af programmer, eller handlinger begået af ansatte, med det formål at skade virksomhedens data.

Driftstab:
Driftstab dækkes, hvis tabet er en følge af en begivenhed, der er dækket af Cyberforsikringen.

ID-tyveri:
ID-tyveri dækker assistance til forebyggelse, opdagelse og begrænsning af de økonomiske skadevirkninger efter tyveri og/eller misbrug af virksomhedens identitet.

Netbanktyveri:
Netbanktyveri dækker tyveri fra netbank med op til 5 mio. kr.

Netbanktyveridækningen kan dog også tegnes som en enkeltstående forsikring.

Læs mere om Cyberforsikringens dækninger

Download faktaark og betingelser

Kontakt TandlægeTryghed

Er du i tvivl om du skal tegne forsikringen eller mangler du svar på dine spørgsmål? Kontakt TandlægeTryghed på tlf. 39 46 00 80 eller send en mail med dit spørgsmål til web@tdlt.dk.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.

TandlægeTryghed har aftale med Tryg om salg af Cyberforsikring til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed administrationsbidrag fra Tryg.

 
 
 
Kontakt og Bestil
39 46 00 80
 
 
 
Ring mig op
Send os dine oplysninger - så ringer vi til dig

ringmigop

Ring mig op