Forsikringer

TandlægeTryghed tilbyder rådgivning omkring forsikringer til dig som er medlem af Tandlægeforeningen. Det gælder uanset om du har privat praksis eller er ansat tandlæge - i privat eller offentligt regi.

Forsikringer specielt til privatpraktiserende tandlæger

Som privatpraktiserende tandlæge har du en lang række muligheder for at sikre dig selv, din klinik, din omsætning og dine medarbejdere. Du kan læse mere om de forskellige forsikringer vi kan tilbyde dig rådgivning omkring i menuen til venstre.

Privatforsikringer, sundhedsforsikring og gruppelivsforsikringer

Alle tandlæger, som er medlem af Tandlægeforeningen, kan med fordel tegne privatforsikringer, sundhedsforsikring og gruppelivsforsikring gennem TandlægeTryghed. Læs mere om forsikringerne i menuen til venstre.

Forsikringer til tandlægestuderende

Er du tandlægestuderende, er du automatisk omfattet af en Gruppelivsforsikring og en Ulykkesforsikring, hvis du giver samtykke til TandlægeTryghed her. Samtidig kan vi tilbyde dig en meget fordelagtig indboforsikring. Læs mere om dine muligheder.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.

TandlægeTryghed har aftaler med flere forsikringsselskaber om salg af de pågældende forsikringsselskabers forsikringsprodukter til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed administrationsbidrag fra de forskellige selskaber. Medarbejderne hos TandlægeTryghed modtager en fast løn og er således ikke provisionslønnet.

 
 
 
Kontakt & Bestil
39 46 00 80
 
 
 
Ring mig op
Send os dine oplysninger - så ringer vi til dig

ringmigop

Ring mig op