eProtect - IT-kriminalitetsforsikring

Det kan blive tidskrævende og dyrt for klinikken, hvis den rammes af et cyberangreb. Derfor er det vigtigt at sikre sig professionel assistance til at håndtere konsekvenserne af et cyberangreb. eProtect sikrer din klinik i disse tilfælde, dækker dit driftstab og dækker også, hvis en hacker tømmer klinikkens Netbank.

 

Tilbud:

Køb eProtectforsikring inden den 31. december 2022 og få de første 3 måneder uden beregning.

Tilbuddet gælder kun for eProtectforsikringen. Efter de første 3 måneder, fortsætter eProtectforsikringen på normale vilkår.

Tilbuddet gælder derfor ikke for Netbanktyveriforsikringen. Præmien for denne dækning vil derfor blive opkrævet straks ved tegning med udgangspunkt i en årlig præmie på 585 kr.

Hvad dækker eProtect?

eProtect er en IT-kriminalitetsforsikring der giver adgang til 24/7-service med ekspertrådgivning ved et cyberangreb og professionel assistance. Herudover dækkes rimelige, nødvendige og dokumenterede omkostninger til rekonstruktion af krypterede, slettede eller beskadigede IT-systemer, netværk, software og data efter et angreb f.eks.:

Ransomeware, hvor hackere krypterer data eller software og kræver løsepenge for at frigive krypteringen.

DDoS-angreb, som blokerer adgangen til virksomhedens hjemmeside.

Virus/malware, som ødelægger data og software.

Forsikringen dækker også:

Omkostninger til rekonstruktion af software og data, som følge af uforudsete hændelser eller funktionsfejl, fejl ved brug, tilretning eller opsætning af programmer, eller handlinger begået af ansatte, med det formål at skade virksomhedens data.

Driftstab, som følge af en begivenhed, der er dækket af eProtect.

ID-tyveri, assistance til forebyggelse, opdagelse og begrænsning af de økonomiske skadevirkninger efter tyveri og/eller misbrug af virksomhedens identitet.

Netbanktyveriforsikring – tyveri fra netbank med op til 5 mio. kr. Netbanktyveriforsikringen kan også tegnes som en enkeltstående forsikring. Få mere information om Netbanktyveriforsikringen.

Læs mere om eProtects dækninger

Hvad koster forsikringen?

Du kan få hele den samlede eProtect-pakke til en årlig præmie på 1.385 kr. (2022). Pakken indeholder dækningerne eProtect, eProtect Driftstab, eProtect ID-tyveri og Netbanktyveriforsikring.
Se mere om priser på eProtect

Hvordan tegner jeg forsikringen?

Vil du tegne eProtect til din virksomhed, skal du gøre det online via vores bestillingsformular.
Netbanktyveriforsikringen kan tegnes alene med en forsikringssum på 5 mio. kr. Præmien er 585,- kr. årligt (2022). Ønsker du alene at tegne Netbanktyveriforsikringen, skal du anvende vores bestillingsformular.
Mere om tegning af eProtect

Download faktaark og betingelser

Kontakt TandlægeTryghed

Er du i tvivl om du skal tegne forsikringen eller mangler du svar på dine spørgsmål? Kontakt TandlægeTryghed på tlf. 39 46 00 80 eller send en mail med dit spørgsmål til web@tdlt.dk.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.

TandlægeTryghed har aftale med Tryg om salg af eProtect- og netbankforsikringer til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed administrationsbidrag fra Tryg.

 
 
 
Kontakt og Bestil
39 46 00 80
 
 
 
Ring mig op
Send os dine oplysninger - så ringer vi til dig

ringmigop

Ring mig op